Bouwen met bouwbedrijf Blankenstijn

 
Bouwen met bouwbedrijf Blankenstijn betekent dat u kiest voor ervaring, kwaliteit en vakmanschap. Met uw keuze voor bouwbedrijf Blankenstijn haalt u een enorme hoeveelheid inzicht en ervaring in huis. Ervaring en inzicht waarmee wij u graag van dienst zijn. Om u inzicht te geven in onze werkzaamheden op het gebied van bouwen, nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie, geven wij u een overzicht van onze diensten.

 

Nieuwbouw

Zelf een huis laten bouwen. Veel mensen hebben dat op hun wensenlijstje staan. Een eigen huis laten bouwen heeft immers als voordeel dat er geen concessies gedaan hoeven te worden ten aanzien van de wooneisen. Bij het bouwen van een eigen woning is het tenslotte mogelijk om de wensen te verwerken in het ontwerp van de nieuwe woning.

 
Nieuwbouw villa

 
Bij nieuwbouw van een woning komt veel kijken. Veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Nieuwbouw laten uitvoeren door Bouwbedrijf Blankenstijn heeft als voordeel dat u enorm veel kennis en ervaring in huis krijgt. Het bouwen van een huis hebben wij immers al vaker gedaan. Deze ervaring zetten wij graag voor u in. Nieuwbouw van een huis doen de meeste mensen welbeschouwd niet heel vaak in hun leven. Dan wil je dat het goed geregeld is. Nieuwbouw laten uitvoeren door Bouwbedrijf Blankenstijn geeft u dat vertrouwde gevoel dat alles in goede handen is!
Lees meer over nieuwbouw >.

 

Verbouw

Niet elk huis blijft in de staat waarin het gebouwd is. Er zijn diverse redenen om een huis te verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw dak, een dakkapel, een nieuwe indeling van uw huis, etc. Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen. Dit kan gaan om een eenvoudige verbouwing tot een zeer ingrijpende verbouwing. Wij zijn van alle markten thuis en zijn u graag van dienst.
Lees meer over verbouw >.

 
Bouw woning

 

Aanbouw

Je ziet het vaak dat een huis na verloop van tijd te klein wordt, of dat er andere omstandigheden zijn waardoor het handig of nodig is om een aanbouw aan het huis te bouwen. Een aanbouw is voor veel huizen een goede optie om meer ruimte te creëren. Er komt echter nogal wat kijken bij het bouwen van een aanbouw. Daarom is het verstandig om de aanbouw door Bouwbedrijf Blankenstijn te laten bouwen. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van een aanbouw en denken graag met u mee over alle mogelijkheden.
Lees meer over aanbouw >.

 

Renovatie

Een ouder huis heeft vaak mooie karakteristieke eigenschappen. Soms kan het echter nodig zijn om de woning te renoveren. Een woning renoveren is in sommige gevallen aan regels gebonden. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van monumentale panden. Het is noodzakelijk om de renovatie uit te laten voeren door een bouwbedrijf wat verstand heeft van het renoveren van een woning of een ander object. Renoveren is een vak apart dat uitgevoerd moet worden door een bouwbedrijf met verstand van renovatie.
Lees meer over renovatie >.

 

Bouwen met Bouwbedrijf Blankenstijn?

Samen kijken naar uw plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt met ons in contact komen door te bellen met 0343 – 56 16 14 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Interesse? Vraag een offerte aan!